تقویم کاری اداره تغذیه در سال
تاریخ زمانبندی | نوع برنامه ریزی |
فروردین تا خرداد |
1- برنامه ریزی پخت و سرو غذا حدودا400/000 پرس و نظارت بر عملکرد پیمانکار درپخت و پز غذا ی دانشجویی-نظارت برعملکرد بوفه ها و فروشگاههای دانشجویی 2-پیگیری و انعقاد قرارداد تعمیر ونگهداری دستگاهها ی اتوماسیون غذا با شرکت جهان گستر 3-تنظیم برنامه غذایی بصورت ماهیانه |
تیرماه |
1-انجام مقدمات اولیه قرارداد با پیمانکاران سلف سرویس و بوفه ها و فروشگاهها و جلسات توجیهی شرکت کنندگان در مناقصه ها 2- شروع تعمیرات سلف سرویس ها 3- تعمیرات اساسی فاضلاب سلف سرویس مرکزی 4- ساخت انبار برای فروشگاه خوابگاه خواهران 5- خرید تجهیزات مایحتاج سلف سرویسها |
مرداد ماه |
1- انعقاد قرارداد سلف سرویس و بوفه ها وفروشگاهها با پیمانکاران و تغییر و تحول مربوطه 2-ادامه روند تعمیرات سلف 3-سم پاشی سلف سرویسها 4-برگزاری ا لمپیاد های ورزشی |
شهریور ماه |
1- برنامه ریزی جهت ثبت نام از دانشجویان جدید الورود 2-برگزاری دوره های آموزش بهداشت محیط وبهداشت فردی برای پرسنل سلف سرویس |
مهرماه تا ا سفند ماه |
1-برنامه ریزی روتین پخت وسرو غذا حدوداً000 /600 پرس و نظارت بر عملکرد پیمانکار در پخت و پز غذا-نظارت بر عملکرد رستوران مکمل دانشجویی 2-نظرسنجی غذایی از دانشجویان 3-تنظیم برنامه غذایی بصورت ماهیانه 4-سم پاشی سلف سرویسها در آخر سال |