شرح وظایف کلی اداره تغذیه |
|
|
بهمن محمد یاری |
|
1- انجام امورات مربوط به تنظیم قراردادهای طبخ و توزیع غذایی دانشجویی و سلف های مکمل. 2- هماهنگی ، نظارت و برنامه ریزی فروش فیش غذا از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه. 3- نظارت بر عملکرد نیروهای شاغل در اداره تغذیه و نیز ارائه راهکارهایی جهت بهبود کارها. 4- دریافت و پاسخگویی به نامه ها ی رسیده و تهیه گزارشات و انجام مکاتبات مورد نیاز از طریق اتوماسیون اداری. 5- نظرسنجی با مشارکت شورای صنفی و تاثیر نتایج آن در تنظیم برنامه های غذایی سایر مسائل مربوطه . 6- برآورد تجهیزات مورد نیاز سلف سرویس ها و آشپز خانه ها و هماهنگی های لازم جهت خرید آنها. 7- پاسخ گویی به دانشجویان در خصوص موضوعات مربوط به تغذیه. 8- ارتباط و تعامل با ادارات تغذیه سایر دانشگاهها در جهت ارتقاء سطح کیفی ارائه خدمات تغذیه ای به دانشجویان. 9- برنامه ریزی جهت تهیه و سروغذادرتمامایام هفته (روزهای عادی و تعطیلات رسمی) در زمان امتحانات و ماه مبارک رمضان. 10- تنظیم و اجرای برنامهکاملا" ویژهومخصوصبرایماهمبارکرمضانو ایام امتحانات. 11- نظارت و رسیدگی به نحوه تقسیم و توزیع غذا و انجام کارهای مربوط به آن در سلف سرویسها. 12- نظارت بر کیفیت مواد غذایی خریداری شده و همچنین نظارت بر کمیت مواد مورد نیاز غذاها و در صورت لزوم اصلاح مقدار مصرف مواد غذایی جهت بهبود کیفیت و کمیت غذا. 13- نظارت بر عملکرد پیمانکاران سلف سرویس و سلف های مکمل. 14- بر آورد قیمتهای کارشناسی موضوعات مرتبط با تغذیه. 15- هماهنگی و اعلام نظر کارشناسی جهت انجام کارهای تاسیساتی و تعمیراتی سلف سرویس ها و آشپزخانه ها . 16- انعقاد قرارداد ، تنظیم برنامه غذایی وطبخ و توزیع غذا برای تمامی میهمانیها ، سمینارها ، کنفرانسها و المپیادهای ورزشی. 17- نظارت بر پرداخت حقوق پرسنل سلف سرويس واخذ لیست حقوق و لیست بیمه ماهیانه از پیمانکار 18- تهیه و تنظیم گزارشات و آماری بخش تغذیه (ارائه گزارش-پیش بینی بودجه تغذیه ،روند تغییر شاخصها و ....) 19- برنامه ریزی و ارائه غذا به قیمت تمام شده در ایام تابستان به تمامی دانشجویان وکارکنان در محل سلف سرویس. -لازم به توضیح اینکه در صورت لزوم در هر زمان از شبانه روز آماده حضور در دانشگاه و رفع هرگونه مشکلات پیش آمده می باشم |
|
یحیی فضلی - عسگر تروان کارشناسان سلف سرویس |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|